CINE SUNTEM?

In zilele noastre,este dificil sa reusesti sa vii cu ceva inovativ care sa revolutionize lumea dar si sa ofere lumii o solutie inteligenta la problemele actuale.

Problemele sau mai bine zis nevoile oamenilor sunt din ce in ce mai mari dar cauza ar putea fi si ineficienta solutiilor anterioare la problemele actuale.

Punem pasiune in orice proiect pe care il avem.Echipa dinamica,tanara,creativa si bine organizata specializata in acest domeniu.

Imsotec Agentie Internet SRL ofera o gama larga de servicii precum constructia si optimizarea site-urilor,concepte publicitare la standard germane.Va oferim strategii de marketing  adaptate profilului companiei dumneavoastra,construim si optimizam,cream si dezvoltam aplicatii pentru internet dupa cerintele fiecarui client(dupa cerintele dumneavoastra).

Ofertele noastre includ solutii pentru:

B2B pentru companiile romanesti

Aveti o companie in Romania si aveti nevoie de o prezentare in internet, sa modificati sau sa intrati intr-o tara vorbitoare de limba germana? Va oferim peste 20 de ani de experienta in sectorul german B2B, in Romania cu vorbitori de limba romana sau in germana cu vorbitori de limba germana.

B2B pentru companiile germane din Romania

Daca sunteti o companie din Germania in Romania si cautati partener de afacere pentru prezentarea in internet ? Vorbiti cu noi! Vom fi incantati sa va primim cererile!

B2B pentru companii din Germania / Austria / Elvetia / Spania

Planuiti sa va gasiti o companie in Romania sau deja ati gasit-o si aveti nevoie de prezentare in internet? Va oferim cu placere serviciile noastre.

B2B pentru agentii

In mod special pentru marketing si agentii de internet din Germania sau Austria, oferim preturi speciale in functie de cerinte; proiecte PDF sau prezentari in internet deja existente.Optional putem comunica in germana, engleza sau romana pentru a primi ofertele noastre!

INCEPE UN PROIECT CU NOI

Vom face tot posibilul ca proiectul tău să fie unul de success!

TOP