NOUTATI / AFLA MAI MULTE...

Aici gasesti noutatile noastre si poti afla mai multe despre noi.

miercuri, 13 noiembrie 2019 / Published in Noutati

Eventgastronomie Strohbücker este un organizator de evenimente cu peste 130 de ani de experiență operațională și servicii de evenimente pentru clienții săi, să desfășoare evenimente și sărbători de la 50 până la 5.000 de persoane. Compania Strohbücker recomandă, planifică, preia logistica și oferă ca parte a unei oferte complete de servicii, precum și servicii complete de închiriere și catering.

https://eventgastro-strohbuecker.de/

miercuri, 11 septembrie 2019 / Published in Noutati
vacante-in-romania

Romania este o tara frumoasa datorita reliefului diversificat de care turistii atat romani cat si straini s-au indragostit de la prima vedere. Lantul Carpatic, Delta Dunarii, Marea Neagra, lacuri glaciare, paduri, grote de sute de ani, dealuri si campii foarte vechi sunt cateva elemente din minunanta natura a tarii noastre.

Pentru asta ne-am gandit sa realizam acesta platforma pentru a promova turismul din Romania. Intenţia noastră este să vă oferim informaţii cât mai complete despre regiunile şi numeroasele atracţii turistice din România,despre cele mai frumoase locuri de vizitat cat si despre istoria si traditiile romanilor. Pe aceasta platforma puteti gasi numeroase hoteluri si locuri de cazare cat si informatii despre diferite evenimente ce au loc.

https://urlaub-in-rumänien.de/

luni, 03 decembrie 2018 / Published in Noutati
Imsotec

Ne-a făcut plăcere să creăm un micuț website. Vizitați-ne, click pe globulețele din brăduțul nostru și lăsăți-va surprinși!…și nu uitați să vă bucurați și de un colind de Crăciun apăsând pe clopoțeii muzicali, e Crăciunul!

https://craciun-fericit.de/

Va dorim Crăciun Fericit și Un An Nou mai bun 2019!

Echipa IMSOTEC Agentie Internet S.R.L.

luni, 25 septembrie 2017 / Published in Noutati
Imsotec

We are a company from Galati and grow fast with our german customers! We search for PHP / MySQL Programmer, full time and more 🙂

Professional experience in PHP/MySQL development, excellent knowledge of OO programing principles, Experience with programming technologies (SQL, XML, JSON, MVC), Proficiency in web technologies (HTML, CSS, JavaScript, jQuery, AJAX, Bootstrap), professional experience building scalable web applications.

It fits? Write and send us a CV to get more information about what we offer and how we will start together: career@imsotec.ro

duminică, 04 decembrie 2016 / Published in Noutati
Imsotec - Web Design

Afla ce iti putem oferi!
Noua noastra brosura in limba Romana,Engleza si Germana numai gata pentru descarcare!
Brosura IMSOTEC AGENTIE INTERNET SRL

sâmbătă, 05 noiembrie 2016 / Published in Noutati
Imsotec

Incepand cu 1 Noiembrie, ne-am mutat la noile birouri de la VOX Center, pe Strada Brailei Nr. 7-9, Galati 800021. Pe cei 120 m² va oferim solutii pentru Marketing, Web si Programare.

 

miercuri, 01 iunie 2016 / Published in Noutati
Imsotec - Web Design

Echipa tanara,creative,organizata.

Suntem mandrii de ceea ce facem si punem pasiune la fiecare proiect cu care lucram.

Ne place sa credem ca suntem experti in acest domeniu si oferim cele mai bune solutii in domeniul de dezvoltare web.

TOP